Izjava o omejitvi in izključitvi odgovornosti v zvezi z naložbenimi tveganji

Informacije, ki jih posredujemo v naših člankih, naših spletnih seminarjih, povezanih z naložbami, ali posredovane med individualnimi spletnimi sestanki, so namenjene izključno izobraževalnim in informativnim namenom. Ne smejo se šteti kot investicijski, finančni ali pravni nasvet.

Naložba v plemenite kovine ali katero koli drugo finančno sredstvo vključuje tveganje. Vrednosti plemenitih kovin lahko nihajo in se lahko dvignejo ali padejo, kar lahko privede do izgube vaše naložbe.

Preden sprejmete kakršne koli investicijske odločitve, priporočamo, da se posvetujete s kvalificiranim finančnim svetovalcem, davčnim svetovalcem ali odvetnikom, da razumete tveganja in ugotovite, ali je naložba v plemenite kovine primerna glede na vaš finančni položaj, cilje in toleranco do tveganja.

Avtorji člankov, predavatelji in organizatorji naših spletnih seminarjev, povezanih z naložbami, kot tudi drugi člani ekipe, niso odgovorni za kakršne koli investicijske odločitve, ki jih udeleženci naših spletnih seminarjev ali naši stranke sprejmejo na podlagi posredovanih informacij.

Mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki so vsebovane v naših člankih, spletnih seminarjih, povezanih z naložbami in posredovane med individualnimi spletnimi sestanki, so podane kot splošni komentarji trga in ne predstavljajo investicijskih nasvetov.

S tem, ko berete naše članke, povezane z naložbami, sodelujete na naših spletnih seminarjih, povezanih z naložbami, ali ste udeleženi v individualne spletne sestanke z nami v zvezi z naložbami, potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate s pogoji te izjave o naložbenih tveganjih.

Ta izjava o naložbenih tveganjih je sestavni del Splošnih pogojev te spletne strani (vključno s prodajnimi pogoji, politiko o zasebnosti, politiko uporabe piškotkov, izjavo o partnerskem sodelovanju in izjavo o sistemskih poslovnih uvidih) in velja od 20. aprila 2024. 

Naši pravni pogoji in izjave se lahko kadarkoli spremenijo ali dopolnijo brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo tega spletnega mesta po spremembi ali dopolnitvi potrjujete, da soglašate z spremembami in dopolnitvami.