Preko individualnih in skupinskih izobraževanj, mentorstev, svetovanj in drugih poslovnih dogodkov boste pridobili nova znanja in dobili vpogled v najboljše digitalne prakse. Po potrebi storitve izvajamo v sodelovanju z našimi zunanjimi strokovnjaki. Programi usposabljanja so lahko samostojni, pri zahtevnejših vsebinah pa tudi modularni, sestavljeni iz več modulov.

Poleg rednih izobraževalnih programov in drugih dogodkov, ki so vidni na naših spletnih straneh, lahko oblikujemo tudi izobraževalni in/ali mentorski program posebej za vaše potrebe in izberemo najprimernejši način usposabljanja ali kombinacijo več načinov.

Izobraževanje praviloma poteka preko spletnega okolja. Glede na specifične zahteve posameznega naročnika se lahko prilagodimo in izvedemo izobraževanje v posameznem podjetju ali drugje.

IZJAVE STRANK

Težko se je znajti v poplavi vseh možnosti ki jih ponuja umetna inteligenca. Kljub temu, da poskušam slediti vsem novostim, je izobraževanje "Izboljšanje operativne učinkovitosti v poslovanju z AI orodji" podalo celosten pregled in optimalno uporabo portalov/aplikacij za praktične primere v praksi.