Izboljšanje operativne učinkovitosti v poslovanju z AI orodji

135,00 

Namen webinarja je predstaviti orodja in tehnike uporabe umetne inteligence v vsakdanjem poslovanju podjetij z namenom boljše učinkovitosti poslovanja.

Predavateljica: Irena Rezec
Jezik webinarja: slovenski
Datum: 2. oktober 2023
Ura: 13:00 – 15:00 (CET)
Rok za prijavo in plačilo: 29. september 2023
Lokacija: na spletu (z uporabo Zooma)

Vse cene so brez DDV, ker nismo davčni zavezanec.

Opis

Namen webinarja je predstaviti orodja in tehnike uporabe umetne inteligence v vsakdanjem poslovanju podjetij. To vključuje ustvarjanje člankov za vaše spletno mesto ali digitalno glasilo, pripravo besedil za predstavitev podjetja ali izdelkov, pripravo ponudb in več. Zelo priporočljiva je uporaba umetne inteligence za opisovanje vaših izdelkov na vaši spletni strani ali v spletni trgovini. Umetna inteligenca lahko optimizira besedilo z vključitvijo relevantnih ključnih besed, izboljša vidnost v spletnih iskalnikih, poveča lahko tudi marketinško in prodajno učinkovitost. Zelo učinkovito pomaga tudi pri razvoju poslovnih, marketinških, izvoznih, komunikacijskih in drugih strategij. Poleg tega se umetna inteligenca odlikuje z zagotavljanjem izjemnih prevodov besedil v različne jezike.

V okviru usposabljanja bo sistematično prikazana uporaba orodij umetne inteligence na petih področjih poslovanja:

 • Umetna inteligenca za generiranje vsebin v vsakodnevnih poslovnih praksah;
 • Umetna inteligenca za marketinško-prodajne oddelke;
 • Umetna inteligenca za projektne ekipe in upravljanje projektov;
 • Umetna inteligenca za eTrgovino;
 • Umetna inteligenca za raziskave in strategije.

Kaj boste z udeležbo na spletnem seminarju pridobili?

 • Dobili boste vpogled v praktično uporabo umetne inteligence v vaših vsakodnevnih poslovnih praksah, vključno z uporabo umetne inteligence v marketinških in prodajnih procesih, ustvarjanju vsebin za spletne strani, spletne bloge in revije, predstavitve podjetij ali izdelkov, pripravo ponudb in strategij, vodenje projektov ter prevajanje besedil v različne jezike.
 • Prejeli boste izčrpno pisno gradivo za podporo pri učenju.
 • O zaključenem usposabljanju prejmete potrdilo.
 • Dobili boste dostop do redno posodobljenega seznama orodij in primerov ukazov na področjih ustvarjanja vsebine, trženja in prodaje, e-trgovine, raziskav in strategije ter vodenja projektov.
 • S pridobljenim znanjem boste občutno skrajšali čas pisanja različnih besedil, dokumentov in strategij za vsaj 60%.
 • Prejeli boste povabilo, da se pridružite mednarodni spletni skupnosti “CollaboVentures”, kjer bomo še naprej delili in spodbujali širjenje informacij in znanja.

Uporaba umetne inteligence z orodji umetne inteligence za širšo uporabo je preprosta in se je lahko nauči vsak, brez predznanja.

Namen tega dvournega spletnega seminarja je, da vas naučimo uporabljati umetno inteligenco pri vsakodnevnem delu. Prav tako je namen seminarja prikazati številna orodja umetne inteligence, ki so na razpolago bodisi brezplačno bodisi za sprejemljivo ceno. Okvirna struktura seminarja je naslednja:

 1. Uvod v orodja AI za ustvarjanje vsebin
  V uvodnem delu bomo podali pregled takoj dostopnih orodij AI, namenjenih vsakodnevni uporabi poslovnih uporabnikov. Poudarili bomo pomen uporabe AI pri ustvarjanju vsebine za izboljšanje poslovne učinkovitosti in uspešnosti. Pogovarjali se bomo tudi o smernicah za varno in odgovorno uporabo orodij AI.
 2. Proces ustvarjanja večjezičnih besedil za različne potrebe s pomočjo umetne inteligence skozi primere
  Predstavljeni primeri bodo pokrivali različne vidike, vključno s podporo umetne inteligence v procesu trženja in prodaje, pripravo večjezičnih člankov, besedil na spletnih straneh podjetja, opisov izdelkov, ponudb, osnutkov pogodb in še več.
 3. Postopek izdelave projektnih in razvojno-strateških ali drugih dokumentov
  Orodja AI pomagajo strukturirati, organizirati in izboljšati vsebino projektnih ali drugih dokumentov. Med webinarjem bodo predstavljeni praktični primeri, ki ponazarjajo njihovo učinkovitost v praksi.
 4. Praktični primeri na pobudo udeležencev webinarja
 5. Vprašanja in odgovori
 6. Zaključne misli in priporočila

Opomba: V primeru, da bi želeli imeti prilagojeno interno izvedbo usposabljanja za vašo organizacijo (spletno ali na vaši lokaciji) nas kontaktirajte in posredovali vam bomo ponudbo izvedbe usposabljanja za vaše potrebe.