Smernice za marketinško-prodajne poti za eno EU državo po meri za digitalne rešitve

1.890,00 

Celovite smernice po meri za različne možne marketinško-prodajne poti za digitalne rešitve (brez Web3 rešitev) z njihovimi značilnostmi ter za eno izbrano EU državo, vključno z dvema 30-minutnima spletnima posvetovanjema. Vse je prilagojeno vašim digitalnim rešitvam.

Dostava: v 2-3 tednih v formatu PDF in/ali preko dostopa do zaščitenega internega spletnega mesta, spletno posvetovanje pa je mogoče uporabiti v obdobju treh mesecev po dostavi pisnih smernic.

Opomba: Cena velja za eno državo EU (po vaši izbiri) in za digitalne rešitve (brez web3 rešitev) ter s tem  povezane storitve.

Vse cene so brez DDV, ker nismo davčni zavezanec.

 

Opis

Za vašo izbrano EU državo bodo dostavljene izčrpne smernice po meri za različne potencialne kanale in njihove značilnosti za digitalne rešitve (brez Web3 rešitev) in povezane storitve ter za eno izbrano EU državo.

Te smernice vam bodo pomagale pri prepoznavanju številnih kanalov, potencialnih poslovnih modelov in partnerskih strategij. Smernice so tudi v veliko pomoč pri izboljšanju vaših strategij vstopa na tuje trge kot tudi v fazi priprave marketinških in komunikacijskih strategij. Nenazadnje vam bodo smernice in priporočila izboljšale vaše odločanje glede izbire kanalov in raznolikosti ter hkrati tudi optimizirale vašo porabo časa.

V okviru tega paketa storitev boste prejeli tudi:

  • Dve dodatni 30-minutni spletni posvetovanji. Ta posvetovanja lahko načrtujete kadarkoli v obdobju treh mesecev po prejemu pisnih smernic, vendar na izbrani dan/uro po predhodnem dogovoru z nami.
  • Dostop do naše spletne skupnosti.

Po prejemu plačila vam bomo posredovali kratek vprašalnik. V tem vprašalniku boste izbrali državo in podali druge bistvene podatke. Po prejemu vaših obveznih odgovorov na vprašalnik bomo organizirali prvo spletno srečanje. Nato se bo začela priprava smernic. V obdobju priprave bomo morda izmenjevali dodatne informacije z vami preko kratkih spletnih srečanj ali na druge načine.

Dostava smernic: v 2-3 tednih v formatu PDF in/ali preko dostopa do zaščitenega internega spletnega mesta, spletno posvetovanje pa je mogoče uporabiti na podlagi 2 x 30 min vnaprej načrtovanih spletnih sestankov v obdobju 3 mesecev po dostavi smernic.

Opombe:

  • Cena velja za eno EU državo (po vaši izbiri) in za digitalne rešitve (brez web3 rešitev) ter s tem povezane storitve. Za web3 rešitve smo pripravili posebno ponudbo, saj se web3 rešitve in kanali v mnogih primerih razlikujejo od tradicionalnih digitalnih rešitev in imajo svoje edinstvene značilnosti in marketinško-prodajne poti. Če želite smernice za web3 rešitve, si oglejte našo ponudbo za web3 rešitve.
  • Če niste prepričani glede pokritosti teh smernic in njihove uporabnosti za vaše podjetje, se pred nakupom posvetujte z nami in rezervirajte brezplačen spletni termin.