Smernice za marketinško-prodajne poti za eno EU državo po meri za prehrano in pijače

790,00 

Celovite smernice po meri za različne možne marketinško-prodajne poti za prehrano in pijače z njihovimi značilnostmi ter za eno izbrano EU državo, vključno z dvema 30-minutnima spletnima posvetovanjema. Vse je prilagojeno vaši posebni vrsti izdelkov ali storitev.

Dostava: v 2-3 tednih v formatu PDF in/ali preko dostopa do zaščitenega internega spletnega mesta, spletno posvetovanje je mogoče uporabiti v obdobju treh mesecev po dostavi pisnih smernic.

Opomba: Cena velja za eno državo EU (po vaši izbiri) in za prehrano ter pijače. Toda surovine ali nepakirana hrana (npr. sveža zelenjava, sadje, morski sadeži, meso in podobno) niso vključeni.

Vse cene so brez DDV, ker nismo davčni zavezanec.

 

Opis

Za vašo izbrano EU državo bodo dostavljene izčrpne smernice po meri za različne možne kanale in njihove značilnosti za hrano in pijačo ter eno izbrano EU državo.

Te smernice vam bodo pomagale pri prepoznavanju številnih kanalov, potencialnih poslovnih modelov in partnerskih strategij. Smernice so tudi v veliko pomoč pri izboljšanju vaših strategij vstopa na tuje trge kot tudi v fazi priprave marketinških in komunikacijskih strategij. Nenazadnje vam bodo smernice in priporočila izboljšale vaše odločanje glede izbire kanalov in raznolikosti ter hkrati tudi optimizirale vašo porabo časa.

V okviru tega paketa storitev boste prejeli tudi:

  • Dve dodatni 30-minutni spletni posvetovanji. Ta posvetovanja lahko načrtujete kadarkoli v obdobju treh mesecev po prejemu pisnih smernic, vendar na izbrani dan/uro po predhodnem dogovoru z nami.
  • Dostop do naše spletne skupnosti.

Po prejemu plačila vam bomo posredovali kratek vprašalnik. V tem vprašalniku boste izbrali državo in podali druge bistvene podatke. Po prejemu vaših obveznih odgovorov na vprašalnik bomo organizirali prvo spletno srečanje. Nato se bo začela priprava smernic. V obdobju priprave bomo morda izmenjevali dodatne informacije z vami preko kratkih spletnih srečanj ali na druge načine.

Dostava smernic: v 2-3 tednih v formatu PDF in/ali preko dostopa do zaščitenega internega spletnega mesta, spletno posvetovanje pa je mogoče uporabiti na podlagi 2 x 30 min vnaprej načrtovanih spletnih sestankov v obdobju 3 mesecev po dostavi smernic.

Opombe:

  • Cene veljajo za eno državo EU in so specifične za hrano in pijačo, vendar surove sestavine ali nepakirana živila (npr. sveža zelenjava, sadje, morska hrana, meso in podobno) niso zajeta v smernicah;
  • Če niste prepričani glede pokritosti teh smernic in njihove uporabnosti za vaše podjetje, se pred nakupom posvetujte z nami in rezervirajte brezplačen spletni termin.