Spletni holistični sistemski poslovni uvidi

693,00 

Pridobite celovit vpogled v poslovni sistem in v skrite dinamike odnosov, ki lahko vplivajo na uspeh podjetja, posameznih izdelkov ali določenih trgov.

Vse cene so brez DDV, ker nismo davčni zavezanec.

Opis

Naši sistemski poslovni uvidi združujejo naše izkušnje na področju strateškega managementa in poslovnega razvoja z metodologijami organizacijskih sistemskih postavitev in kvantne teorije polja. Cilj je uvesti holistični pristop, ki bo dopolnjeval široko uveljavljena in uporabljena orodja strateškega managementa. Sistemski poslovni uvidi so odlično celostno strateško orodje, ki je enostavno izvedljivo, učinkovito in cenovno ugodno. Priporočamo ga ustanoviteljem, lastnikom, vrhnjemu managementu in vodstvu podjetij, ki so v fazi prestrukturiranja, v kriznem obdobju, pred pomembno naložbo v razvoj, pred vstopom na nove zahtevnejše trge, pred združitvijo z drugim podjetjem, pred spremembo lastništva, pred zamenjavo ključnih vodstvenih kadrov ali v fazi sprejemanja drugih ključnih odločitev.

Sistemski poslovni uvid pomaga pridobiti poglobljeno razumevanje v trenutno situacijo znotraj ali zunaj organizacije oz. podjetja. Pri tem upoštevamo skrite dinamike odnosov, posameznih interesov, konfliktov in vzrokov za nastalo situacijo. Metoda pomaga tudi pri iskanju novih rešitev, saj lahko preko simulacije možnih scenarijev in odločitev vidimo, kako scenariji in odločitve vodstva posledično vplivajo na medsebojne odnose in bodočo uspešnost poslovanja.

Ta spletni paket holističega poslovnega uvida priporočamo vsem, ki se s sistemskimi uvidi ali tudi z organizacijskimi postavitvami soočate prvič ali tudi tistim, ki se občasno soočate s težavami in metodo sistemskih uvidov že poznate. Sistemski poslovni uvid bo pokazal rešitev na vaše ključno vprašanje ali težavo, hkrati pa bo pokazal tudi, ali gre pri vas v danem trenutku za kompleksnejšo in večdimenzionalno problematiko. V takem primeru bo za razreševanje in celostni uvid potrebnih več zaporednih sistemskih uvidov oz. dogodkov, morda tudi z izvedbo v živo na vaši, naši ali kateri koli drugi vnaprej dogovorjeni lokaciji. V takem primeru, bo temu prvemu sistemskemu poslovnemu uvidu sledila naša ponudba z scenarijem priporočenih nadaljnjih sistemskih uvidov in svetovanj.

Po prejemu plačila vas bomo kontaktirali in vam ponudili razpoložljive termine svetovanja. Delo poteka v več fazah, in sicer:

  • priprave – glede na vprašanje, težavo ali vizijo naročnika (vodstva podjetja) pripravimo plan izvedbe sistemskega uvida (trajanje: cca 1 ura preko spletnega uvodnega sestanka z naročnikom);
  • izvedba sistemskega uvida oz. poslovne simulacije (trajanje: običajno od 1 do 2 uri preko spleta);
  • analiza dobljenih uvidov (trajanje: do 1 ure preko spletnega sestanka z naročnikom);
  • morebiten predlog oz. ponudba (če je potreben) z scenarijem nadaljnjih sistemskih uvidov in svetovanj. Vsi morebitni nadaljnji sistemski uvidi in svetovanja so predmet nove ponudbe in dodatnega dogovora z naročnikom.

Opombe:

  • Če niste prepričani o namenu in načinu sistemskih uvidov, se pred nakupom posvetujte z nami in rezervirajte brezplačen spletni uvodni pogovor.
  • Izvajamo holistične sistemske uvide za posamezne organizacije ali določene vodstvene ekipe znotraj organizacije ali podjetja. Pri tem spoštujemo zaupnost podatkov in informacij, prejetih od naročnika pri izvajanju sistemskih uvidov. Na željo naročnika lahko podpišemo tudi Pogodbo o zaupnosti podatkov.
  • Posamezna podjetja sistemske uvide vključujejo v program letnih dogodkov ali tudi v team building programe. Če želite to metodo vključiti na svoj dogodek ali v živo v vašem podjetju, nas kontaktirajte, da lahko izmenjamo več podrobnosti, na podlagi katerih vam lahko pripravimo ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

 

IZJAVE UDELEŽENCEV

Večkrat sem se udeležila sistemskih poslovnih uvidov. Vsakič znova sem dobila uvid v situacijo, ki ga nisem pričakovala, saj mi dinamika situacij in posameznih odnosov med deležniki, kot jih vidimo s pomočjo sistemskih uvidov, v poznanem okvirju prostora in časa niso bili razvidni. Proces me subtilno spominja na kvantno fiziko, kjer se delci lahko zapletejo na različnih razdaljah in vplivajo drug na drugega na nepredvidljive načine. Kot da se postavitve zapletejo v nekakšen organizacijski preplet in razkrijejo skrite dinamike, ki vplivajo na naše poslovne interakcije in odločitve.
Tudi psihološke komponente sistemskih uvidov ni mogoče preceniti. Globina introspekcije in podzavestnih povezav, ki se pojavljajo, odmevajo s psihološkimi teorijami o sposobnosti človeškega uma, da zaznava onkraj tistega, kar je takoj vidno. Ta psihološki vpogled v kombinaciji z metaforičnimi vpogledi kvantne fizike ustvarja močno lečo, skozi katero lahko proučujemo in rešujemo zapletene poslovne izzive.
V poslovnem svetu je natančna slika situacije ključna, saj skrajša pot do odločanja in rešitve. Sistemske poslovne uvide v izvedbi Irene Rezec toplo priporočam kot eno od dodatnih orodij upravljanja in vodenja, še posebej v situacijah, ko je treba odločati o pomembnih strategijah in akcijah ali ko se težave kopičijo, vzrok pa je težko prepoznati. Poglabljanje v kvantne in psihološke podlage naših poklicnih interakcij s to metodo je bilo zame globoko transformativno.

Sonja Logar, ustanoviteljica in direktorica podjetja FAZA.S