Preko individualnih in skupinskih izobraževanj, mentorstev, svetovanj in drugih poslovnih dogodkov boste pridobili nova znanja in dobili vpogled v najboljše digitalne prakse. Po potrebi storitve izvajamo v sodelovanju z našimi zunanjimi strokovnjaki. Programi usposabljanja so lahko samostojni, pri zahtevnejših vsebinah pa tudi modularni, sestavljeni iz več modulov.

Poleg rednih izobraževalnih programov in drugih dogodkov, ki so vidni na naših spletnih straneh, lahko oblikujemo tudi izobraževalni in/ali mentorski program posebej za vaše potrebe in izberemo najprimernejši način usposabljanja ali kombinacijo več načinov.

Izobraževanje praviloma poteka preko spletnega okolja. Glede na specifične zahteve posameznega naročnika se lahko prilagodimo in izvedemo izobraževanje v posameznem podjetju ali drugje.

Napovednik usposabljanj

Izboljšanje operativne učinkovitosti v poslovanju z AI orodji

Datum: 02.10.2023
Ura: 13:00 - 15:00
Lokacija: Zoom spletni dogodek
Spletni Zoom webinarji
Zoom Webinar: Izboljšanje operativne učinkovitosti v sposlovanju z AI orodji

Namen webinarja je predstaviti orodja in tehnike umetne inteligence za integracijo umetne inteligence v vsakdanje poslovanje podjetij. To vključuje ustvarjanje člankov za vaše spletno mesto, digitalno glasilo ali elektronska sporočila, kot tudi pripravo predstavitev podjetja ali pripravo ponudb in več. Zelo priporočljiva je tudi uporaba umetne inteligence za opisovanje vaših izdelkov na vaši spletni strani ali spletni trgovini. Umetna inteligenca lahko optimizira besedilo z vključitvijo relevantnih ključnih besed, izboljša vidnost na spletnih iskalnikih, poveča lahko tudi marketinško in prodajno učinkovitost. Z umetno inteligenco si lahko pomagate tudi pri pripravi razvojnih, marketinških, komunikacijskih in drugih strategij ali tudi pri pripravi zahtevnejših projektnih predlogov za potrebe financiranja projektov. Poleg tega se umetna inteligenca odlikuje z zagotavljanjem izjemnih prevodov besedil v različne jezike.

Jezik webinarja: slovenski

Več informacij